Welkom op de site van

vzw De Piste Zulte

La Pista 2023


30 juni .... de laatste officiële schooldag van het jaar. Een dag waar sommige jongeren ( en leerkrachten ) al 10 maanden reikhalzend naar uitkijken. Van een stipje in de verte, is het ondertussen uitgegroeid naar een goed zichtbaar cadeautje dat bijna klaar is om uitgepakt te worden. 

30 juni .... de dag waarop de astronomische zomer zijn tweede weekend met grote luister verwelkomt.

30 juni .... de dag waarop een klein speelpleintje in het midden van een gezellige wijk terug omgetoverd wordt tot het kloppende hart van een hechte gemeenschap. Twee weekends lang is het terug een komen en gaan van vrienden, buren, familie en kennissen.
Net zoals de voorgaande jaren bieden wij een aantal lekkere drankjes en meer dan smakelijke hapjes aan. Dit alles in een aangename setting die ideaal is om een vakantie in te zetten, een vakantie af te sluiten of die zelfs gewoonweg aanvoelt als vakantie!

Laat u meedrijven op muzikale tonen terwijl u rustig nipt van een frisse gin-tonic. Terwijl de stralende zon je vitamine D voorraad terug aanvult en je je nog wat dieper laat wegzakken in je loungezetel, kriebelt het gras aangenaam tussen je tenen. Terwijl je geniet van dit alles bekruipt je er slechts één gedachte: ' wat heeft een mens meer nodig dan dit? Een tweede drankje en misschien een pistie burger!'


Allen welkom op La Pista!

Tot dan, het wijkcomité


Bekijk het volledige programma hier.
Indien u ons uitgebreid sponsorboekje niet in de brievenbus vond ( inwoners van Zulte ) kan u het hier ook bekijken.

Zomerbar 

Sneukelfietstocht 

Fietsrally

Vinkenzetting

Groenstort

Pistekerst

 

 

 Hou ook onze sociale media in de gaten : 

FacebookInstagram

 

Locatie

Feestlocatie

Plein ter hoogte van Zonnelaan 15,  9870 Zulte